maskinpark

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi ger dig kundlösningar inom såväl produktion som konstruktion med specialområde rostfritt material – men vi är mycket mer än just rostfritt.  Vi arbetar även med bland annat stål, koppar, aluminium och mässing.

circular, slabs, metal-837510.jpg

Automatiserad laser

Bysmart Fiber 3015, 6 kW

Bysmart Fiber 3015 är en avancerad laserskärmaskin från Bystronic som erbjuder hög prestanda och precision. Med en effekt på 6 kW är denna maskin kraftfull och kan hantera olika typer av material och tjocklekar.

En av de främsta fördelarna med Bysmart Fiber 3015 är dess fiberlaser-teknologi. Fiberlaser ger en hög energitäthet och möjliggör snabb och exakt skärning av olika metaller, inklusive stål, aluminium och rostfritt stål. 

För att underlätta materialhantering och öka produktiviteten har vi kombinerat vår Bysmart Fiber 3015 med Bytrans 3015 Extended. Bytrans är ett automatiskt materialhanteringssystem som möjliggör snabb och effektiv lastning och lossning av arbetsstycken. Detta minskar driftstopp och ökar produktionshastigheten.

Gradning

Weber PT1100-DP6 Compact

En av de mest använda maskinerna för avgrading är Weber PT1100-DP6 Compact.

Weber PT1100-DP6 Compact är en kraftfull och effektiv avgradningsmaskin som är utformad för att klara av de tuffaste arbetsförhållandena. Den är utrustad med en stark motor och ett robust chassi som gör den lämplig för både små och stora projekt.

Weber PT1100-DP6 Compact är också utrustad med en rad olika funktioner som gör avgradningsprocessen enkel och effektiv. Den har en justerbar arbetsdjupsfunktion, vilket gör det möjligt att anpassa avgradningen efter behov. Dessutom har den en inbyggd dammuppsamlare som minskar damm och smuts i arbetsområdet, vilket skapar en säkrare och renare arbetsmiljö.

Kantpressning

ByStronic Xpert 150 ton, 3000 mm

Bystronic Xpert 150 är en kraftfull och pålitlig kantpress som är utformad för att klara av olika böjningsprojekt.

Maskinen har en arbetslängd på 3000 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora plåtar och utföra långa böjningar. En av de främsta fördelarna med Bystronic Xpert 150 ton är dess precision och noggrannhet. 

Kantpressning

CoastOne C12X C12E4E , 52 ton, 1300 mm

CoastOne C12X är en annan populär kantpress som erbjuder en kapacitet på 1300 mm. Trots sin mindre storlek kompromissar inte CoastOne C12X på prestanda och kvalitet. Den har en stark ram och en pålitlig hydraulisk drivmekanism som ger jämn och stabil böjning.

Maskinen är utrustad med en intuitiv kontrollpanel och enkla justeringsfunktioner. Dessutom har den en snabb verktygsbyte-funktion, vilket minskar omställningstiden och ökar effektiviteten.

Svetsning

Rostfritt, aluminium & svart material

Vi svetsar rostfritt material, svart stål och aluminium efter kundens behov

 

 

 

hålbord

14 stycken till svetsning

Vi har flertalet hålbord för att underlätta svetsningsprocessen.

Hålbord är speciella arbetsbord som har hål i ytan för att möjliggöra fästning av arbetsstycken under svetsningen. Dessa hål kan användas för att fästa klämmor eller svetsfästen för att säkra arbetsstycket på plats och möjliggöra en mer stabil och exakt svetsning. Hålbord kan också vara utrustade med justerbara fixturer och mätsystem för att underlätta positionering och mätning av arbetsstycken.

RÖRBOCKNING

Jutec 4800 Hydraulisk bockningsmaskin

Slipning

Slip- och poleringsstation för plåt och rör

Vi har en slip- och poleringsstation.

Här har vi möjlighet att slipa och polera både rör och plåt.

KONTROLLPACKNING

Visuell kontroll, mätprotokoll, märkning,

rengöring och packning

En sista kontroll görs alltid på det vi tillverkat innan det levereras  för att säkerställa att vi mött kundens önskemål. 

Legotillverkning inom såväl produktion som konstruktion med specialområde rostfritt material – små som stora projekt

Företags- och leveransadress
Öpettider